- hirdetés -

Az orosházi női kézilabdázók minden eddiginél több adományt adtak át a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének, ezzel is szebbé téve a nélkülöző helyi családok ünnepét.

Évek óta elkötelezett támogatója az Orosházi Női Kézilabda Club a Magyar Vöröskereszt orosházi szervezetének. Ezúttal is az utolsó bajnoki mérkőzésre időzítették jótékonysági felhívásukat, tartós élelmiszert és használható játékokat gyűjtöttek a rászorulóknak. Szabó Viktor klubmenedzser elmondta, minden eddiginél több adományt adhattak át szurkolók és a klub tagjainak jóvoltából.

Tóth Zoltánné és Szabó Viktor (Fotó: Rosta Tibor)

– Hálásak vagyunk szurkolóinknak, hogy ilyen formában támogatták a klubot és ezzel a rászorulók karácsonyát is szebbé tették. Számunkra nagyon fontos kezdeményezés, évek óta nagy hagyománya van. Arra buzdítok mindenkit nézzen otthon körül, hiszen biztosan akad olyan tárgy, amit nem használnak, de az ünnepek közeledtével nagyon sok örömet jelenthet a nélkülözőknek – mutatott rá a jótékonyság fontosságára a klubmenedzser.

Fotó: Rosta Tibor

Az Eötvös-csarnokban egy asztalon nagy halomban álltak az összegyűlt játékok és tartós élelmiszerek. Az adományokat Magyar Vöröskereszt nevében a Békés megyei igazgató, Tóth Zoltánné vette át december 12-én.

– Nagyon sokat jelent számunkra a női kézilabdázók több évre visszanyúló támogatása és partnersége. Ebben az időszakban több segélykérő levél érkezik, éppen ezért elengedhetetlenek az ilyen jellegű társadalmi megmozdulások. Az adományozók és a klub is jelesre vizsgázott, köszönet nekik – tette hozzá Tóth Zoltánné.

Fotó: Rosta Tibor

A megyei szervezet igazgatójától megtudtuk, hogy a most felajánlott adományok többségét orosházi családokhoz fogják eljuttatni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.