- hirdetés -

Ismét kinyílt egy ablak az orosházi rendezvénytéren álló adventi kalendáriumon. A gyermekek ezúttal az orosházi média, a Rétesbolt és kávézó, valamint a Sára Galvántechnika Kft. ajándékait vehették át.

Leesett még egy lakat az orosházi adventi naptár ablakáról december harmadikán. A városüzemeltetés jótékonysági kezdeményezésének helyszínéhez a forrás óvodások érkeztek kedden. A hármas ablakhoz most ők állhattak, a következő napokban még 20 óvodás csoport nyithatja ki a meglepetést rejtő ablakokat.

A gyerekek nagy lelkesedéssel fogadták az ajándékokat, amelyeket az orosházi média, a Rétesbolt és a Sára Galvántechnika Kft. ajánlott fel nekik. Az óvodások nagy örömmel fogadták a játékkonyhát, de a rétesboltba való üzemlátogatás lehetősége, az ajándékcsomagban rejlő édességek és eszközök is mosolyt csaltak a kis arcokra.

– Minden évben nagyon várjuk a gyerekekkel ezt az alkalmat, amikor kinyithatjuk az adventi naptár ablakát. Nagyon örültek a gyerekek a játékkonyhának, hasznát fogjuk venni, hiszen ilyen jellegű konyhai játékunk nem volt a középső csoportban – mondta Táczi-Szabó Éva a Forrás Református Óvoda intézményvezető helyettese.

Nánási János az orosházi média cégvezető-főszerkesztője úgy fogalmazott, adni jobb mint kapni.
– Vallja ezt az OrosCafé teljes csapata. Úgy gondoltuk, hogy az idei évben olyan ajándékot adunk a gyermekeknek, amely hosszú évekig hasznos lehet számukra. A játékkonyhában kreatívan játszhatnak és gyakorolhatják a főzés tudományát – fogalmazott a cégvezető-főszerkesztő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.