- hirdetés -

Az orosházi karácsonyi vásár, a hozzá tartozó látványosságok, a korcsolyapálya, valamint az adventi rendezvények miatt az alábbiak szerint változik a közlekedési rend 2019. november 28-tól az ünnepi időszak lezárultáig.

A rendezvénytér nyújtja a helyszínt az adventi vásárnak, valamint egyéb látvány kiegészítő elemeknek. Ezért a rendezvénytér teljes területén szünetel majd a járműforgalom, a parkolók sem használhatók.

A korcsolyapályát a főtér, illetve a rendezvénytér találkozásánál, a Polgármesteri Hivatal sarkánál lévő kereszteződésben állítják fel. Ezért a Táncsics gimnázium felől a főtérre gépjárművel behajtani tilos, annak a Mikszáth utca, valamint a Polgármesteri Hivatal felőli oldalát lezárják. A gimnázium felől a főtérre kizárólag az ott található üzletekhez, áruszállítás céljából, a rakodás idejére hajthatnak be a szállítást végző járművek.

Fontos információ még, hogy az így kialakított rendezvényterületen a kerékpárosforgalom is korlátozott lesz. Tisztelettel kérnek a szervezők minden biciklivel közlekedőt, hogy ezt tiszteletben tartva az adventi rendezvény területén fokozott figyelemmel, a kerékpárt tolva haladjanak át.

A Dottó-vonat az adventi napokon közlekedik, annak főtéri ideiglenes megállója az ilyenkor megszokottak szerint a tér túloldalán lévő vasbolt előtt lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.