- hirdetés -

A hétfői időjáráshoz képest kedden sem várható túl sok változás. Továbbra hűvös, felhős időjárás várható, a délutáni és kora esti órákban pedig várhatóan az eső is ismét megérkezik.

Enyhe, 8 fokos hőmérséklettel indul a reggel november 5-én, a délelőtti órákban ez az érték 14 fokig kúszik fel. A nap első felét hűvös, közepesen felhős időjárási viszonyok határozzák meg, csapadékra ezekben a napszakokban még nem kell számítani az előrejelzések szerint.

Délután először a hőmérséklet emelkedik, egészen 22 fokig, ez azonban nem jelenti azt, hogy kedvezőbbre fordulna az időjárás. Hideg- és melegfronti hatásoktól ugyan ezúttal nem kell tartaniuk az arra érzékenyeknek, viszont a hétfői napot is meghatározó záporok, zivatarok a késő délutáni, kora esti időszakban ismét elérik Orosházát és környékét.

A réteges őszi öltözetet, az esernyőnket vagy esőkabátunkat így továbbra sem érdemes otthon hagynunk, hiszen ezt követően sem várható lényeges változás, a következő napokat szintén a felhős, esős időjárás határozza meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.