- hirdetés -

Szombaton este, az NB I-es bajnokság nyolcadik fordulójában a Vác együttese ellen lép pályára az orosházi férfi kézilabda csapat.

A szombati rangadó nagy jelentőségű lesz mindkét együttes számára, hisz a vendég Duna-partiak sem szerepeltek eddig valami fényesen a bajnokság eddigi fordulóiban. Hat vereség mellett a legutóbbi hazai találkozójukon szerezték meg eddigi egyetlen pontjukat a Mezőkövesd ellenében. E mellett két vereségük van még október hónapban, a Csurgó és a Tatabánya ellen. Égető szükségük van vendégeknek minden pontra és Orosházára is valószínűleg a pontszerzés reményében érkeznek.

Az orosházi gárda sem szerzett még pontot a most zajló bajnokságban és a sereghajtó pozícióban várja a szombati találkozót. Ratko Djurkovic vezetőedző irányításával keményen dolgoznak a játékosok, és ennek a munkának előbb-utóbb ki kell jönnie. A csapat szurkolói és a klub vezetése is azt reméli, hogy inkább előbb. Djurkovic mester optimista a mérkőzés előtt:

Djurkovic mester bízik a szombati sikerben (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A héten végre minden játékosom egészséges és csak a Vác elleni találkozóra készültünk. A fiúk keményen dolgoztak és nagyon bízom benne, hogy szombaton itthon marad a két pont. Ezen a találkozón más célunk nem is lehet, mint a győzelem. Biztos vagyok benne, hogy egy siker sok lelki gátat ledöntene a játékosok némelyikében és a következő pontokra már nem kellene ennyit várni. Szeretném, ha szurkolóink minél többen ellátogatnának a mérkőzésre és az eddigiekhez hasonlóan megkapnánk a biztatást – tette hozzá Djurkovic.

Az OFKSE-Linamar – Váci KSE NB I-es bajnoki mérkőzés szombaton (2019.11.02) 18.00-kor kezdődik Orosházán, az Eötvös-csarnokban. A találkozót a Bócz – Wiedemann játékvezető páros dirigálja.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.