- hirdetés -

Bagdi Bella hamarosan debütáló dalának klipforgatásán szerepelt az orosházi fejjel festő Paulik Feco. Az énekművészt megfogta a Fecóban rejlő élni és tenni akarás, ezért kérte fel a fiatal festőt.

Festészete kapcsán hívta meg Paulik Fecót Bagdi Bella énekes legújabb klipjének forgatására. A dal címe Élni jöttem, ami az életbátorságról szól , arról, hogy merni kell újra neki indulni, neki kezdeni még akkor is, ha valami először nem sikerül – tudtuk meg az énekestől. Bagdi Bella kiemelte, Feco többszörösen példakép minden ember számára.

– Az erősségeire építve az életét maximálisan kihozza belőle a legtöbbet és a legjobbat: bár a kezeit nem tudja használni, mégis csodálatot kiváltó tehetséges festőművész, beszélni nem tud, mégis imádja az embereket és mindenkivel megtalálja a módját, hogy kommunikáljon, járni nem tud, de kerekesszékével mindenhol ott van, ahová el szeretne jutni. Ha kell, elmegy szórakozni este egyedül és az emberek imádják a társaságát, mert sugárzik belőle az életrevalóság – ecsetelte.

Jó hangulatban telt a forgatás (Fotó: Bagdi Bella)

– Felemelő érzés volt a forgatás, azonnal megtaláltuk a közös hangot – ezt már Feco nyilatkozta az OrosCafénak. Hozzátette, Bagdi Bellával régre visszanyúló ismeretség köti össze, ez nagyban megkönnyítette a közös munkát.

– Nagyon jó és felemelő volt mert Bella is és én is pozitív személettel rendelkezünk, szerintem ez a legfontosabb a közös munkában, a dalai kivétel nélkül mind ezt a pozitivitást sugározzák és azt, hogy mindig van lehetőség a csodák átélésre, csak meg kell látni azokat. Nagyon nagy szeretet, energikusság árad Bellából és erezni rajta az egyensúlyt – nyilatkozta.

(Fotó: Paulik Zsuzsa)

Fecónak stílszerűen festenie kellett a forgatás alatt. Mint elmondta, bár klipben még nem vett szerepelt, egy filmben már statisztált, ezért nem érte váratlanul a forgatás.

– Amikor az édesanyját megkérdeztem, a jól megérdemelt munkáért a fizetséget vele számoljam-e el, azt mondta, dehogyis! Fecó a pénzügyes, mindent ő intéz, szervez le egyedül. Van mit tanulnunk az életről Paulik Fecótól, aki úgy lett önálló az életében és úgy képes folyamatosan fejlődni és kibontakoztatni magát, hogy sokszorosan többszörös hátránnyal indul el az életben mindazokkal szemben, akik nem szorulnak rá mások fizikai segítségére. Én büszke vagyok Fecóra és számomra ő egy példakép. Amikor azon gondolkodtunk, kit hívjunk be a klipbe megmutatni ezt az érzést, hogy „élni jöttem”, elsőként Fecó volt az, aki az eszembe jutott – zárta Bagdi Bella.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.