- hirdetés -

A Nemzeti Közművek Zrt. munkatársai az ügyfelek igénye alapján folytatják az áramhálózat bővítését Orosházán. Így októberben több utcában is számíthatunk majd áramszünetre.

Az NKM áramszolgáltatója a folyamatos karbantartási munkák keretében októberben megkezdi a vasoszlopok festését a középfeszültségű hálózaton Orosházán.

Ezzel egyidőben a villamoshálózat bővítését végzi ügyfelei igénye alapján több helyszínen. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz októberben Orosházán több utcában.

Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből – tudtuk meg az NKM kommunikációs munkatársától.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról az NKM honlapján az Online ügyfélszolgálat/ Tervezett áramszünetek menüpont alatt tájékozódhatunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.