- hirdetés -

Egy héten keresztül Orosházán készültek fel a Magyarok Világszépe legcsinosabb versenyzői az augusztus 9-én, Budapesten rendezett döntőjükre. A győzelmet a 21 éves miskolci Mikó Fanni szerezte meg.

Tizennyolc lány állt színpadra a 2016-ban útjára induló Magyarok Világszépe verseny döntőjében augusztus 9-én, összeszokott csapatot alkotva. A szervező, Fásy Ádám célja az volt, hogy a határokat lebontva szervezzen szépségversenyt.

A megmérettetés előtt egy héten át felkészítő táborban alapoztak, idén Orosházára esett Fásy Ádám választása. A koreográfiák gyakorlása mellett a város több pontját is bejárták, valamint jótékonykodásra is maradt idejük, az Egyesített Gyermekjóléti Központot és Családsegítő Szolgálatot ajándékozták meg.

Mikó Fanni lett a Magyarok Világszépe, Vascsák Kittit (b) és Szuperák Barbarát (j) megelőzve (Fotó: Blikk)

Mint mondták, rendkívül jó és összetartó közösség gyűlt össze, akik mindenben segítették egymást és figyeltek egymás tanácsaira. Péntek este viszont már mindegyikük arra koncentrált, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa, bikinis, nemzeti viseletes és estélyi ruhás bemutatóikon.

A győzelmet végül a 21 éves, miskolci Mikó Fanni szerezte meg, így a későbbiekben ő képviselheti majd Magyarországot a világ harmadik legrangosabb szépségversenyén, a Miss Intercontinentálon. Fanni első udvarhölgye idén a szintén miskolci, 17 éves Vascsák Kitti lett, második udvarhölgyként pedig a 20 éves Szuperák Barbara végzett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.