- hirdetés -

Harmadik alkalommal hívta meg Árpád-kerti Piknikére az érdeklődőket a Petőfi Művelődési Központ szervezőcsapata. Az augusztus 3-ra tervezett program azonban a kezdés után nem sokkal félbeszakadt a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt.

A Kacagó Bábszínház produkciójával kezdődött meg a Petőfi Művelődési Központ Árpád-kerti piknikjének előadássorozata. A bemutatók mellett idén is légvár, trambulin, különböző kézműves foglalkozások és a családi fotó készítéséhez szükséges selfie-sarok várta az érdeklődőket.

Az időjárás azonban idén nem volt kegyes a rendezvény résztvevőivel, a felhős, szeles, esőre álló idő miatt a Petőfi Művelődési Központ szervezőcsapata úgy döntött, félbeszakítja a programot.

A soron következő előadó, a leginkább Kató néniként ismert Ihos Józsefet ez sem tartotta vissza attól, hogy az előre eltervezett főzőműsora helyett mulatságos történetekkel szórakoztassa a közönséget. A közönség az épületben folytatta a különböző ügyességi, kézműves feladatok megoldását és elkészítését.

Nem marad viszont el a közkedvelt kertmozi, igaz a szabadtéri szórakozás helyett ezúttal bent a Petőfi Művelődési Központban vetítik le az eredeti, 21 órás időpontban az Aladdin című filmet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.