- hirdetés -

Zalai Csanád komoly sérülés miatt, míg Zvolenszki Attila a több játéklehetőség reményében távozik az Orosházi FKSE-Linamar felnőtt csapatától.

Zalai Csanád és Zvolenszki Attila is az orosházi csapatban ismerkedett meg a kézilabda alapjaival, majd a az utánpótlás korosztályokban eltöltött éveket követően a felnőtt csapatban is bemutatkozhattak. A 2018/2019-es szezont követően azonban mindketten távoznak a gárdától.

A balszélsőként játszó Zalai Csanád közös megegyezéssel távozik az Orosházi FKSE csapatából, térdsérülése miatt.
– Sajnos kiújult a tavalyi térdsérülésem, jelenleg az orvosi szakvéleményre várok. Alsóbb osztályokban talán még folytathatom a sportolást, de az élvonal terhelését már nem tudom vállalni – nyilatkozta a klub honlapján a fiatal játékos.
Zalai Csanád távozása azonban nem végleges, az egyesület utánpótlásában, ezúttal már edzőként folytathatja kézilabdakarrierjét.

A szintén saját nevelésű Zvolenszki Attila is távozik az együttestől. A fiatal beálló a több játéklehetőség reményében szeretne olyan csapathoz igazolni, ahol megkapja az esélyt a fejlődésre és a bizonyításra. Az OFKSE közleménye szerint ugyan még nem született döntés arról, hol folytassa a pályafutását, de alsóbb osztálybeli csapattal is kapcsolatban van a lehetséges folytatást illetően.

Az Orosházi FKSE kézilabdázói augusztus 1-én a Budai Farkasok vendégeként kezdik meg felkészülési mérkőzéseik sorozatát, míg másnap már az Eötvös csarnokban fogadják a tavaly még élvonalbeli Cegléd csapatát. A bajnokságot augusztus 31-én, Gyöngyösre utazva kezdik meg, első hazai bajnokijukat pedig a Dabas ellen játsszák szeptember 7-én.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.