- hirdetés -

Ugyan 2019 legnagyobb kaliberű nyári fesztiváljainak többsége már lezajlott, augusztusban sem maradnak szórakozási lehetőség nélkül a fiatalok. Hátra van még a Sziget és a Szegedi Egyetemi Napok, de a közeli Körös-torokhoz is ellátogathatnak a bulizni vágyók.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rengetegen választották kedvenc fesztiváljaikat Magyarországon, hiszen idén is világsztárok csoportja érkezett a Volt, a Balaton Sound vagy éppen a nemrég véget ér debreceni Campus Fesztiválra.

A fiatalok legnagyobb kedvencei, a hagyományosan június végén tartott Volt Fesztivál és a július 3. és 7. között rendezett Balaton Sound voltak, előbbin többek közt a Slipknot, a Papa Roach és Black Eyed Peas együttesek léptek fel, de Zamárditól sem maradtak távol a világsztárok. Július 17. és 21. között Debrecenben, a Campus Fesztiválon bulizhattak, de a mezőtúri East Festre is sokan elutaztak az elmúlt napokban.

A júniusi és júliusi időszakot követően augusztusban is várják fesztiválok a szórakozni vágyókat (Fotó: Pixabay)

Augusztusban is bőven van választék fesztiválokból

A programok augusztusra sem értek véget, a Körös-Toroki Napokhoz az orosházi fiataloknak sem kell messzire utazniuk, idén augusztus 1. és 4. között lép fel többek közt a Halott Pénz, a Punnany Massif vagy a Follow the Flow.

Aligha kell bemutatni bárkinek is a Sziget Fesztivált, melyre idén Ed Sheerant, a Twenty One Pilots-t és a Foo Fighterst is meghívták a szervezők. A Szigeten a koncertek mellett még színházi, cirkuszi és egyéb művészeti programmal is készülnek.

Augusztus 20-án Zamárdiba is visszatérnek a fesztiválozók, akik a Strand Fesztiválon is ismert magyar és nemzetközi előadókkal találkozhatnak. A nyarat az idén már 51-ik születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) zárja. A Woodstocknál is öregebb rendezvényre idén augusztus 28. és 31. között várják a szórakozni vágyókat, szintén országos és világszinten is ismert zenészek fellépéseivel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.