- hirdetés -

Továbbra is enyhébb idő határozza meg az orosházi és környékbeli időjárást. A hétvégén felhős, csapadékos időjárásra érdemes készülni, amely hidegfronttal együtt érkezik térségünkbe.

Az országosan is tapasztalható, reggeli és délelőtti órákra jellemző fokozatos lehűlés lesz tapasztalható Orosházán és környékén, hiszen a pénteki állapotokhoz képest kedvezőtlenebb, kezdetben 15, majd délig nagyjából 23 fokos hőmérséklet várható, mely a délutáni órákban mindössze 25 fokig kúszik feljebb.

Amíg a reggeli órákban borult, felhős időre számíthatunk, délelőtt már záporok, zivatarok is kialakulhatnak, melyre az előrejelzések szerint átlagosan 30 százalékos esély mutatkozik. A frontérzékenyeknek sem a szombati nap lesz a kedvence, ugyanis erős szélell érkezik meg a hidegfront Orosházára és a térségbe.

Ilyenkor gyakran előfordulhat vérnyomás-emelkedés, nyugtalanság vagy alvászavar az arra érzékenyeknél. A nyári ruha mellé tehát érdemes egész hétvégére esernyővel vagy esőkabáttal készülnünk, ugyanis a szombati napot követően még a jövő hét elejét is hasonló időjárás határozhatja meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.