- hirdetés -

Edzések, mérkőzések és számos közös program várta az idei Kazszer Tenisztábor résztvevőit. A gyerekek az utolsó közös foglalkozást követően egy családias hangulatú szalonnasütéssel zárták edzőtáborukat. Idén 25-en jelentkeztek a kezdeményezés második turnusára.

Szép hagyományokra tekint vissza Gelegonya Zoltán kezdeményezése, a Kazszer Tenisztábor, hiszen idén már tizenhatodik alkalommal ragadtak ütőt a fiatal játékosok.
– Az első tenisztáboromat még 2004-ben indítottam, minden évben két turnusban gondolkodom. 6-tól 14-15 éves korukig vesznek részt a gyerekek a foglalkozásokon, idén szerencsére szép számmal érkeztek – mesélte Gelegonya Zoltán.

A Kazszer Tenisz Klub edzője elmondta, idén a második turnusra is 25-en érkeztek, a gyerekek gyakran reggeltől estig a pályán voltak. A tábor napjain délelőttönként és délutánonként is egy-egy órás oktatásokon vettek részt, de a régebb óta teniszező fiatalok mérkőzéseket is játszottak egymás közt.

Edzések és közös programok színesítették az idei tenisztábort (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A teniszen kívül nem maradhatott el a közös fürdőzés, a társasjátékok valamint a kézműves foglalkozások sem. Így 17 óra környékén minden nap kimerülten, de boldogan mehettek haza. Július 11-én, a tábor utolsó napján azonban az edzések végeztével nem vitték őket haza egyből szüleik.

A tábor hagyományainak megfelelően ezúttal is közös szalonnasütéssel zárták az együtt töltött napokat, melyhez a gyerekek és edzőjük mellett a szülők és családtagok is csatlakoztak. A gyerekek elmondásuk szerint nagyon élvezték a közös foglalkozásokat, melyek még jobban összekovácsolták a közösségüket.
– Nagyon megszerettem ezt a sportágat, egy fantasztikus programon vagyok túl egy fantasztikus közösség tagjaként – mesélte Kabódi Zsombor, aki egy éve kezdett el teniszezni és reméli, hamarosan már versenyeken is bizonyíthatja ügyességét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.