- hirdetés -

Immár öt éve hagyomány a Táncsics gimnáziumban, hogy elismerik a hónap legeredményesebb diákjait. Június ötödikén mintegy nyolcvan tanuló gyűlt össze a gimnázium aulájában tartott eseményre.

Diákok és tanárok gyülekeztek a Táncsics Mihály gimnázium aulájában június ötödikén délelőtt a hagyományos hónap diákja programra.
– A hónap diákja kitüntető cím átadásával szeretnénk elismerni a kiváló tehetségű diákokat, akik megyei, regionális, országos vagy nemzetközi versenyeken eredményeket értek el, valamint megköszönni a felkészítő tanárok munkáit is az iskola közössége előtt – fogalmazott dr. Blahó János a gimnázium igazgatója.

Mintegy nyolcvan diákot ismertek el (Fotó: Bakos Viktória)

A diákok az iskola digitális újságjába, a Táncsics időkbe és a Ti címet viselő újságba is bekerülnek, valamint az év végén egy digitális emlékkönyv formájában archiválják ezeket a címeket.

Az esemény mellé álltak az iskola egykori tanulói is. Megtudtuk: további szponzorok is jelezték már, hogy hasonlóan az elmúlt évekhez, személyesen és komoly elismerésekkel szeretnék honorálni mind a diákok, mind pedig a tanárok munkáját.

– Az iskola ethosz azért különleges, mert térben és időben összeköt generációkat, a sikeres életpályát bejárt emberek hálával tartoznak az alma maternek, a jelenlegi tudásműhelynek – mondta az igazgató.

Az eseményen részt vett Dávid Zoltán polgármester is, aki a jelenlévő diákoknak és tanároknak köszönetét fejezte ki. Elmondta: a sok tehetséges diák biztosíték arra, hogy Orosházán büszkék lehetünk a Táncsics Mihály gimnáziumra, az itt tanulókra és tanárokra is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.