- hirdetés -

A civil szervezetek bírósági ügyintézése 2019. június 25-től a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében (5700 Gyula, Kossuth tér 9. szám) zajlik, továbbá a Civil Konzultációs Napot minden hét szerdai napján tartják az új helyszínen.

2019. június 25-étől kezdődően – az eddig megszokott gyulai Béke sugárúton található épület helyett – a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében történik a civil szervezetek bírósági ügyintézése, és az ügyfélfogadást is a cégbíróság épületében tartják – tájékoztat a törvényszék.

2019. június 25. napjától az ügyfélfogadás és ügyintézés tekintetében:
az épület címe: Gyulai Törvényszék Cégbírósága (5700 Gyula, Kossuth tér 9. szám)
a központi telefonszám: 06 66/562-250

Továbbá a Civil Konzultációs Napot 2019. július 3. napjától (hétfő helyett) minden héten szerdai napokon 13 órától 16 óráig tartják. Változatlanul előzetes bejelentkezés alapján fogadják a civil szervezetek képviselőit a bíróság munkatársai.

Felhívják a civil szervezetek képviselőinek figyelmét arra is, hogy
2019. június 24-én az ügyfélfogadás és a Civil Konzultációs Nap elmarad;
2019. június 26-án a Civil Konzultációs Nap elmarad

A törvényszék kéri, hogy ezt az ügyfelek vegyék figyelembe az ügyintézés során, és a határidők megtartása érdekében kellő időben keressék fel a bíróságot kérelmeikkel, beadványaikkal. Az új épületben Civil Konzultációs Napon első alkalommal 2019. július 3-án vehetnek részt a szervezetek képviselői.

Az új elérhetőségeket megtalálják a Gyulai Törvényszék honlapján is (www.gyulaitorvenyszek.birosag.hu).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.