- hirdetés -

Hagyományos, nyár elején rendezett családi napjukra gyűltek össze a Vadvirág Esély Klub udvarán az intézmény dolgozói, ellátottjai és családtagjaik június 6-án. Az idei már a tizenhatodik alkalom volt, hogy együtt tölthettek egy vidám napot.

Izgatott készülődés előzte meg a Vadvirág Esély Klub idei családi napját, az elmúlt éveknek megfelelően idén is az intézmény udvarán gyűltek össze a különböző generációk, hogy együtt töltsenek egy vidám és kötetlen napot. Az intézmény dolgozóit, az ellátottakat és családtagjaikat állandó programok és előadások várták.

– Nagyon várták és nagyon szeretik ezt a rendezvényt, már egy hónappal előtte el szoktuk kezdeni a készülődést. Nem keveset gyakoroltunk, hiszen a klub tagjai is fellépnek, emellett fáradhatatlanul készítettük közösen a dekorációkat. A mai egy tökéletes alkalom, hogy ismét megnyissuk kapuinkat a hozzátartozók előtt – mesélte Bohus-Krajó Tünde az intézmény szakmai koordinátora.

Tizenhatodik alkalommal gyűltek össze a Vadvirág Esély Klub udvarán (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A Vadvirág családi napjára többek között az Orosházi Foltvarró Egyesület és a Vöröskereszt is kitelepült. Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, megköszönve a klub munkatársainak áldozatos munkáját és a családi nappal kapcsolatos szervezési teendőiket.

– Eltelt egy év és újra együtt vagyunk. Örömmel tölt el, hogy ilyen sokan eljöttek, ezáltal is hangsúlyozva a rendezvény különlegességét. Használjuk ki a különleges pillanatokat, amik várnak ránk! – hangsúlyozta Bogárné Kiss Ildikó.

A köszöntések után az esemény fellépői következtek, először az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület tagjai kápráztatták el a közönséget. Ezután az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda színjátszóköre következett, akik a Brémai muzsikusokat adták elő, de a klub ellátottjai és dolgozói is felléptek az idén is vidám hangulatban telt családi napon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.