- hirdetés -

A múlt hét végén meghívásos versenyen vettek részt az Orosházi Kyokoshin Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) aerobik szakosztályának versenyzői.

A budapesti versenyt a Dóczi Dorka által vezetett Vasas SC. szervezte, hogy barátságos viadalon biztosítson újabb verseny lehetőséget és sikerélményt az aerobikosok részére. Jó alkalom az ilyen verseny arra is, hogy a résztvevő klubok edzői felmérhessék, hogy a többiekhez képest milyen szintet képviselnek, hol tartanak a fejlődésben a tanítványok.

A hétvégi eseményen tizennégy egyesület 297 egysége lépett közönség elé, hogy kiérdemelhesse az esetleges arany, ezüst, vagy bronz minősítést, Basic, Challenge, vagy Sportaerobik kategóriában. Az OKKSZK színeiben tizenkilenc versenyző indult, huszonhárom egységben, az orosházi és a battonyai csoportból. Tíz ezüst és tizenhárom bronz érmet szereztek.

Zsigáné Mezei Beáta vezetőedző és az egyik érmes egység (Fotó: OKKSZK)

A két edző, Körömi Melinda, Balogh Jenifer, valamint a vezetőedző, Zsigáné Mezei Beáta értékelése szerint a lányok folyamatosan fejlődő tendenciát mutatnak, mind állóképességben, mind dinamikus-, és statikus erőelemekben, ugrásokban és egyensúlyi lazasági elemek tekintetében.

Az OKKSZK aerobokosainak ebben a félévben ez volt a negyedik versenye. Még egy záró, nemzetközi megmérettetésre készülnek Aradra, ahová immáron tíz éve kapnak meghívást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.