- hirdetés -

Idén is futhatunk a kórház javára. Az esemény helyszínéül a tavalyihoz hasonlóan az Alföld Gyöngye Hotel parkja szolgál majd, június 22-én.

A tavalyi sikeres futóversenyen felbuzdulva ismét megrendezik a Jótékonysági Futóversenyt az Orosházi Kórház javára.
A futást kedvelők ovis, 1-, 6- és 12 kilométeres távokon indulhatnak, így támogatva a gyógyító intézményt.

A nevezési díj a futáson való részvételt, frissítést (víz, nápolyi, szőlőcukor, gyümölcs), befutó érmet, (1-3 helyezetteknek érmet és emléklapot) foglalja magában. Ennek összege: 2800 Ft/fő
Az Orosházi Kórház dolgozóinak és gyermekeinek nem kell nevezési díjat fizetni, de a jelentkezés és a regisztráció kötelező.

Jelentkezni a korhazifutas@ohk.hu e-mail címen lehet.
A nevezési díjat az Orosházi Kórházért Alapítvány 11600006-00000000-80153292 számú számlájára kell utalni. A sikeres utalásról szóló bizonylat másolatát, vagy az arról készült fényképet, mentett fájlt, a jelentkezéskor kérjük az e-mailben csatolva megküldeni, amin megjegyzésként a versenyző nevét és a választott kategóriát/távot is fel kell tüntetni.
A nevezési díjat kizárólag átutalással lehet teljesíteni.

Jelentkezési határidő: 2019. június 10.
Az esemény időpontja június 22. (szombat) 9 óra, helyszínéül pedig Orosháza–Gyopárosfürdő, Alföld Gyöngye Hotel parkja szolgál majd.

A verseny lebonyolításához önkéntes segítőket keresnek. A jelentkezéseket az alábbi címen várják: szilagyi.mentok@gmail.com

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.