- hirdetés -

10-8-as győzelmet aratott utolsó, hétközi csapatbajnoki fordulóján az Eötvös DPSE, ahol az őszi vereségükért vágtak vissza szegedi riválisaiknak.

Párosküzdelmekkel kezdődött az Eötvös DPSE soron következő, utolsó csapatbajnoki fordulója, mely után 1-1-et mutatott az eredményjelző. Az orosházi játékosok az őszi forduló során elszenvedett vereségért szerettek volna visszavágni szegedi riválisaiknak.

Sikerült is ellépniük, de 5-2-es vezetésnél sem dőlhettek hátra, riválisaik ugyanis mindent megtettek, hogy feljebb kapaszkodjanak. Végül az őszi eredménynek megfelelő 10-8-as arányban sikerült visszavágnia a csapatnak.

Az egyesület beszámolója szerint Farkas Dávid kiemelkedő játéka volt a győzelem kulcsa, aki négy győzelmet aratott. Ehhez Gigacz Ferenc és Schneider György kettő-kettő, Szenes Iván egy győzelmet tett hozzá és a Farkas-Szenes páros is pontot szerzett.

Győzelmüknek köszönhetően biztossá vált számukra az NBIII-as bajnokság nyolcadik helyezése, de a hetedik hely sem elérhetetlen számukra, ami a többi csapat mérkőzéseinek későbbi eredményétől függ.
– Várakozáson felülire sikerült a szereplés az NBIII-ban, hiszen többször tartalékosan álltunk ki. Négy csapattal is csatáztunk a kiesés elkerüléséért, de a Szeged elleni győzelemmel szerencsére biztossá vált a bennmaradás – írta beszámolójában az Eötvös DPSE.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.