- hirdetés -

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Gyopárosi ULE komplexumban első családi napját az ULE labdarúgó egyesület.

A vasárnapi eseményen ott volt a klub sportolóinak apraja és nagyja, de természetesen az egyesület vezetése és a szülők, támogatók sem maradtak távol. Hol az eső lába lógott, hol kisütött a nap, de az időjárás ezúttal nem befolyásolta sem a jókedvet, sem az egész napos focit, mert azt talán mondanunk sem kell, hogy ezen a napon is minden a labda körül forgott.

Kicsik, nagyok – mindenki a pályán. Főszerepben a labda a családi napon. (Fotó: Rosta Tibor)

Az egyesület U 17-es csapatának utolsó bajnokija volt az egyik első program. A csapat – e mérkőzés eredményétől függetlenül – a bajnokság harmadik helyén végzett.

Ezen a meccsen a bajnok szegediek ellen csak a presztízs volt a tét. A mérkőzés befejeztével ünnepélyes éremátadón vehették át a jól megérdemelt bronzérmet az orosházi fiatalok.

Miközben a mérkőzés zajlott, a legkisebbek a tornateremben rúgták a bőrt, hátul a műfüves pályákon pedig minden korosztály, aki csak hozzáfért. Működtek a büfék, az ugrálóvár – hisz nem mindenki focista – készültek a vattacukrok és a kirakott standokon jobbnál jobb édességek is várták a gyerekeket.

Tóth-Kása Sándor, az ULE elnöke elmondta, nagyon örül, hogy ilyen sokan kijöttek a program sorozatra.

– Év közben, mikor mindenki dolgozik, zajlanak a bajnokságok, a legnagyobb ritkaság, hogy összejöjjünk és egy kis lazítás mellett ismerkedjünk, beszélgessünk, szórakozzunk. Ezt az egyesület vezetése fontosnak tartja, ezért is szerveztük meg a mai napot, és ezért reméljük, hogy sikerül hagyományt teremteni, csakúgy, mint a bállal – tette hozzá az elnök.

A családi napon a szülők is futballcsukát húztak és a sok foci mellett volt még ReDance Hip-Hop Crew táncműsor és a fiatalok kedvence, a BSV zenekar is színpadra lépett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.