- hirdetés -

Sok érdeklődőt vonzott a három napos Születés Hete programsorozat. A Petőfi Művelődési Központban előadásokon, film vetítésen és foglalkozáson is részt vehettek az érdeklődők.

Május 24 és 26 között szervezte meg a BatyuKaLand Babaklub Egyesület hagyományteremtő szándékkal, a 2019-es Születés Hete háromnapos orosházi rendezvénysorozatot a Petőfi Művelődési Központban.

Az előadások keretében az édesanyák beszélgettek a szülésről és a születésről, a dúlai szerepkörről, a szoptatásról, a babamasszázsról, a babahordozásról, valamint a várandósságról és szülés utáni regenerációról is.

(Fotó: Hegedűs Henrietta)

A háromnapos eseményen szülő-csecsemő és kisgyermek konzulens állt az érdeklődők rendelkezésére, valamint egy vidám, gyerekzsivajtól hangos Kerekítő foglalkozásnak is részesei lehettek a résztvevők.

– Örömmel tölt el bennünket, hogy a kiszámíthatatlan időjárás ellenére is igen szép számmal érkeztek felnőttek és gyerekek a rendezvényre. Köszönettel tartozunk az előadóknak, és nem utolsó sorban a Petőfi Művelődési Központnak is a helyszínért és a támogatásért – fogalmazott Hegedűs Henrietta, a BatyuKaLand Babaklub Egyesület elnöke.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.