- hirdetés -

Az elmúlt napok időjárásához hasonlóan május 29-én, szerdán sem szabadulunk meg az időszakos záporoktól és zivataroktól. A hőmérséklet ugyan nem sokat változik, a fronthatásokra érzékenyek számára mégis kedvezőtlenül alakulhat a nap.

A keddi értékekhez képest kevesebb változás lesz szerdán a napi hőmérséklet terén. A legkisebb érték 14 fok lesz a reggeli órákban, ez azonban már délelőttre egészen 20 fokig kúszik fel. A legnagyobb napi hőmérséklet ezúttal is a délutáni órákban alakulhat ki, 25 fokra lehet számítani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elmúlt napok kedvezőtlen időjárása ne folytatódna.

Az előrejelzések szerint ugyanis továbbra is rövid záporok, zivatarok alakulnak ki országszerte, így Orosházán és környékén is. A 15 milliméternyi csapadékra mintegy 30 százalék esélyt látnak. A kora nyárias öltözet mellett érdemes tehát esernyőnket is magunkkal vinnünk.

A frontokra érzékenyeknek sem a szerda lesz a kedvenc napja, hiszen erős hidegfronti hatásra kell számítani, ami vérnyomás-emelkedéssel, nyugtalansággal és alvászavarokkal járhat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.