- hirdetés -

Fejes Ádám a megyei diákolimpia megnyerése után tovább folytatta remek szereplését, a régiós teniszversenyen sem talált legyőzőre.

Szentes adott otthont a területi régiós teniszversenynek, ahol Fejes Ádám, az Orosházi Városi Teniszklub 13 éves tehetsége két nap alatt mind a hat mérkőzését megnyerve állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Korosztályos bajnokként értékes ranglista pontokat szerzett.

– Ádám végig kiegyensúlyozottan, a legnehezebb meccseken is tiszta fejjel gondolkodva, magabiztosan haladt a bajnoki cím felé. Nincs időnk ünnepelni, hiszen készülünk a június 3-7. között megrendezendő országos diákolimpiai döntőre, ahol versenyzőnk, gimnáziumi társával, Bolla Marcival vesz részt, reméljük sikeresen – nyilatkozta Németh István edző.

Fotó: egyesület

A fiú pároson kívül még két páros képviseli városunkat, az iskolájukat az országos döntőben. Az amatőr kategóriában, a IV. korcsoportban a Rajki András-Árus Bence alkotta duó vívta ki az országoson való szereplést. A leány V. korcsoportban a Lehoczky Anna-Szabó Anna páros jutott tovább a balatonboglári országos döntőbe.

A gyerekek az Orosházi Városi Teniszklub sportolói, edzőjük Németh István és Szabolovics Attila.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.