- hirdetés -

Rendhagyó ötlettel álltak elő a Petőfi Művelődési Központ dolgozói anyák napja alkalmából. Ezúttal a legkisebbeknek segítettek megoldani az ajándékozás gondját.

A PMK csapata évről évre megrendezi a rendhagyó anyák napját. Ezúttal nem egy kulturális programmal, hanem anyák napi zsákbamacskával kedveskedtek a kicsiknek és édesanyjuknak.

Körös körül szürke, lógóhasú esőfelhők gyülekeztek, de ez nem szegte kedvét azoknak a gyerekeknek, szülőknek, akik időben hírét vették a PMK kezdeményezésének. Jöttek is szép számmal a legkisebbek. A nyolc hónapostól a tizenkét-tizenhárom évesekig és szépen sorban beálltak számot húzni. Egyik pillanatban még nem tudták, mit fognak ajándékozni édesanyjuknak anyák napján, a másikban már igen. Az asztalokon sorakozó száz ajándék, virág, tea, édesség kendő és még ki tudja mi, sorra gazdára talált és száz anyukának teszi majd szebbé május első vasárnapját.

Neked hoztam Anyu…(Fotó: Rosta Tibor)

Ezt remélték a program kieszelői és megvalósítói és telibe találtak. A jelen levő anyukák egyike – Zámbó Ildikó – is kedvesnek és meghatónak találta a zsákbamacska akciót.
– Nagyon ötletesnek és kreatívnak gondolom, mivel így a kicsik is tudnak kedveskedni anyukájuknak, ami élmény számukra és természetesen öröm az anyukáknak is –nyilatkozta hírportálunknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.