- hirdetés -

Orosháza az utóbbi időkben mindig is virágokkal teli szép város volt. Ezt megtartani, illetve fejleszteni segít a pénteki akció, melynek keretében a polgármester virágot ajándékoz az orosháziaknak.

Sok orosházi család kaphat pénteken abból a több 7650 tő egynyári virágból melyet a rendezvénytéren osztanak ki. A kiválasztott növények közt lesz bársonyvirág, pistike, begónia és kakastaréj virág. A város vezetése ezzel a gesztussal is igyekszik ösztönözni Orosháza lakóit, hogy mindenki tegye még szebbé, virágosabbá közvetlen környezetét és ezzel együtt városunkat is.

Hétfőn Fejes Róbertné alpolgármester látogatott abba a kertészetbe, ahonnan a virágok érkeznek és kiválasztotta azokat a növényeket, melyekből minden helyi család négyet kaphat meg.

– Nagyon bízom benne, hogy ez a néhány tő virág megmozgatja a gondos háziasszonyok, vagy a virágkedvelő férjek fantáziáját és néhány saját beszerzésű növénnyel kombinálva gyönyörű erkélyek, balkonok, kertek alakulnak. Terveink szerint ismét elindítjuk a Virágos Orosházáért mozgalmat és a legszebb erkélyről, legszebb kertről fényképet beküldőket díjazzuk is – mondta el tájékoztatásképpen Fejes Róbertné.

A sok szép virág közül nem volt könnyű választani (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A virágokat Dávid Zoltán polgármestertől, lakcímkártyájuk felmutatásával vehetik át az orosháziak, május harmadikán, pénteken 15 órától.


Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.