- hirdetés -

Kedden este kupamérkőzésen fogadja az OMTK-ULE a Szarvasi FC csapatát.

A Békés Megyei Kupa elődöntőjét játsszák április 30-án. Az OMTK-ULE a Kunágota, a Mezőhegyes és a Gádoros kiverésével jutott be a legjobb négy csapat közé. A Szarvas a Doboz, a Kondoros és a Mezőkovácsháza kiverésével jutott el idáig.

OMTK-ULE 1913 Szarvasi FC (ULE-Sportközpont, április 30., 19 óra)

Egy jó mérkőzést várok. Nagy a várakozás az elődöntő előtt, minden játékos meg szeretné mutatni, hogy mire képes. Ha már idáig eljutottunk, egyértelműen be szeretnénk jutni a döntőbe és megnyerni a sorozatot – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Buza Barnabás szakmai vezető.

A szakember mellett a játékosok is egészséges optimizmussal várják a Szarvas elleni kupameccset.

Sok nézőre és nagyon jóiramú mérkőzésre számítok. Nekem különösen fontos minden Szarvas elleni mérkőzés, mivel szarvasi vagyok. Döntőbe szeretnénk jutni, de ehhez mindenkinek száztíz százalékot kell nyújtania vélekedett az ULE csatára, Sindel Roland.

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, akár egy előrehozott döntőnek is nevezhetnénk. Ebben a bajnoki évben ez az egy lehetőségünk van arra, hogy érem lógjon a nyakunkban, szeretnénk élni vele nyilatkozta a legutóbbi bajnoki mérkőzést eldöntő Simon Róbert.

Amennyiben a mérkőzés a rendes játékidőben döntetlenre végződik, nincs hosszabbítás, azonnal büntetőrúgások következnek.

Az elődöntő másik párosítása: Köröstarcsa KSK – Jamina SE.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.