- hirdetés -

Záporokkal, zivatarokkal kell számolnunk a vasárnapi nap során, továbbra is hűvös idő lesz. Tavaszias öltözékünket és esernyőnket sem érdemes otthon hagynunk.

Az elmúlt napokhoz képest alacsony, mindössze 5 fokos hőingás várható vasárnap, ez azonban nem jelenti azt, hogy kedvező lesz az április 28-i nap időjárása. A legalacsonyabb napi hőmérsékletre szokás szerint a hajnali, kora reggeli órákban kell számítanunk, amikor 10 fokot mutatnak a hőmérők értékei. Ez a nap folyamán, főleg a délutáni órákban mindössze 15 fokig kúszik fel.

Az egész napot záporok, zivatarok kísérhetik végig, kialakulásukra az előrejelzések szerint 30 százalékos esély mutatkozik, ráadásul a következő napokban ez a tendencia várhatóan tovább folytatódik. Szabadtéri programokat tehát egyenlőre ne nagyon tervezzünk, esőkabátunkat, esernyőnket érdemes mindenhova magukkal vinnünk. A frontérzékenyek számára a kedvezőtlen időjárás ellenére pozitívum lehet, hogy ezúttal nem kell sem meleg-, sem hidegfronti hatásoktól tartaniuk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.