- hirdetés -

A húsvéti szünet után egy előrehozott mérkőzésen, a Kispest ellen lép pályára az OXXO Energy Orosházi NKC.

A fővárosba utazik az orosházi csapat, az NB I/B ötödik helyezett együttese lesz az ellenfél. Már február óta veretlenül menetelnek a bajnokságban, ezek között döntetlent értek el a Nyíradony és a Göd ellen, a Szentendrét, az Algyőt és legutóbb a PC Trade Szeged KKSE gárdáját is magabiztosan gyűrték le.

Ismerős arccal is találkozunk majd az ellenfélnél, hiszen az orosházi Makai Veronika védi a Pest megyeiek kapuját. A bizonyítási vágy mellett extra motiváció lehet a hálóőr számára, hogy egy győzelemmel a dobogóra is felléphetnek.

Ennek tudatában nem vár Antal Jeniferékre könnyű találkozó, de múlt novemberben az idény egyik legjobb teljesítményét produkálva egygólos orosházi győzelemmel zárult a találkozó. Ebből építkezve készültek másfél héten keresztül a lányok.

– Mindent megteszünk majd a sikerért – ahogy eddig is -, de bízok benne, ezúttal szerencsénk is lesz. A héten sérülések is hátráltatták a felkészülésünket, de remélem egy győzelemmel lepnek majd meg a lányok születésnapom alkalmából – fogalmazott a találkozó előtt Vágó Attila.

A találkozót pénteken este 18 óra 30 perckor rendezik Soroksáron.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.