- hirdetés -

Alig egy nappal itthoni, szezonnyitó versenyüket követően Békéscsabára utaztak az Orosházi Város Teniszklub versenyzői. A Csaba Kupán végül nem is maradtak adósak a jó eredménnyel.

Első idei szabadtéri versenyükre utaztak április 20-21-én az OVTK teniszezői. A Békéscsabán rendezett Csaba Kupán három versenyzője képviselte az egyesületet.

Lehoczky Anna az elmúlt évben a verseny korosztályos kategóriáiban volt érdekelt, idén először viszont a női másodosztályban tehette magát próbára. Nem is maradt adós a jó eredménnyel, magabiztosan menetelt a döntőig, amit szintén sikerült megnyerni.
– Egy tehetséges sarkadi lány ellen játszottam utoljára, akit végül 6-2, 6-1 arányban sikerült legyőznöm, de az eredmény nem tükrözi reálisan a hosszú labdameneteket és a szoros game-eket. Nincs azonban megállás, a tavaszi szezonban újabb versenyek várnak rám, amelyekre kitartóan készülünk edzőmmel, ifj. Németh Istvánnal – nyilatkozta boldogan Anna.

Aranyéremmel zárt új korosztályában Lehoczky Anna (Fotó: egyesület)

Sikeres versenye után csapattársainak is a helyszínen szurkolhatott, akik szintén beváltották az előzetes reményeket. Szakács Olivér egészen az elődöntőig menetelt, Juhos Tibor pedig 6-0, 6-1-el jutott be kategóriája döntőjébe.

Ott a szorosnak ígérkező összecsapás a vártnál hamarabb ért véget, ellenfele 6-5-ös állásnál adta fel a mérkőzést, így az orosházi versenyző a második aranyérmet nyerte egyesületének, amely így jó előjelekkel várhatja a tavaszi versenyszezon következő megmérettetéseit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.