- hirdetés -

Szombaton két hazai mérkőzést is láthatnak a szurkolók, igaz más-más helyszínen. Először a megyei III. osztályban a Rákóczi lép pályára, majd utána a megyei élvonalban az ULE csap össze aktuális ellenfelével.

Kronológiai sorrendben először a Rákóczi lép pályára a békéssámsoniak ellen Rákóczitelepen.

OMTK-Rákóczi – Békéssámsoni SK (Rákóczitelep, április 6., 16 óra 30 perc)

A megyei III. osztályú bajnokságban a Rákóczinak 28 pontja van, míg a Békéssámson 21 ponttal rendelkezik. Ősszel vendégként a Rákóczi 3-2-re diadalmaskodott.

– Hosszú idő után játszunk újra hazai pályán, ezért szeretnénk a szurkolóinkat jó játékkal és győzelemmel megörvendeztetni, egyúttal kilábalni a hullámvölgyből, amibe kerültünk – nyilatkozta a mérkőzés előtti napon Halász Róbert edző.

A mérkőzés játékvezetője: Gyebrovszki György (Kató Bence, Nyeste Laura).

A megye 3-as derbi után a szurkolók szűk egy órával később már az ULE-Sportcentrumban szoríthatnak az ULE sikeréért.

Orosházi MTK-ULE  – Gyulai FC-Termál (ULE-Sportcentrum, április 6., 19 óra)

A rájátszás 2. fordulójában csap össze a két fürdővárosi csapat.

– Tavaszi jó szereplésünket szeretnénk folytatni és ehhez elengedhetetlen a 3 pont megszerzése. A hétközi siker (Továbbjutás szerdán kupamérkőzésen Mezőhegyesen – szerk.) remélem, még jobban pörgeti a csapatot a szombat esti mérkőzésre. Bizonyára még jobban kell csinálni a dolgunkat, hogy ismét itthon maradjon a 3 pont. Jó lenne minél több néző előtt játszani és nyerni. Eltiltottunk szerencsére nincs, egyedül Varga Petit kell sérülés miatt mellőznöm – nyilatkozta Buza Barnabás szakmai vezető.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Petrovszki György, Bozó Norbert).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.