- hirdetés -

A Mezőhegyesen elszenvedett vereség után Végegyházán sem termett babér a megyei III. osztályban szereplő OMTK-Rákóczinak.

Az OMTK-Rákóczi Végegyházán lépett pályára március 31-én. A tabellán az orosházi csapat a 2. helyen állt 28 ponttal, a vendéglátók a 3. helyet foglalták el 24 egységgel.

– Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kijavítsuk a mezőhegyesi vereségünket. Ha a helyzetkihasználásunkon tudunk javítani – hiszen Mezőhegyesen is ez vezetett a vereségünkhöz–, akkor véleményem szerint győztesen fogjuk elhagyni a pályát Végegyházán – nyilatkozta a mérkőzés előtt Halász Róbert edző. Sajnos a trénernek nem lett igaza.

Végegyházi SE – OMTK-Rákóczi 2 – 0 (1 – 0)

Végegyháza, 50 néző. Vezette: Fűri Imre (Kis Pál, Nyeste Laura).

Végegyháza: Németh I. – Földi, Kusztra, Husvéth, Varga P. – Kintner, Racs, Németh Sz., Szakál, Zsurzs (Andrési), Plástyik (Józsa). Edző: Kintner János.

Rákóczi: Marunák – Ivanics (Buza), Pardi (Tóth L.), Kolozsvári Cs. (Kichler), Kolozsvári J., Jónás (Horváth M.), Dudás, Elekes, Harmati, Egry, Szemenyei. Edző: Halász Róbert.

Az első félidő 31. percében ifj.Kintner góljával szerzett vezetést a lelkesen játszó hazai csapat. A mérkőzés hajrájában a csereként pályára lépő Józsa biztosította be a végegyháziak győzelmét. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozó 59. percében az orosházi Kolozsvári Jánost kiállította a játékvezető.

Halász Róbert: A lelkes hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Az OMTK-Rákóczi április 6-án 16.30 órakor Rákóczitelepen fogadja a Békéssámson csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.