- hirdetés -

A Gyulai Törvényszék elnöke az általános iskolák 5-8. évfolyamos, valamint a középiskolák 9-12. évfolyamos diákjai számára hirdetett pályázatot.

Egy hónapig, április 18-ig van lehetőség beküldeni az épületekről készült alkotásokat. A pályázat célja a bírósági hagyományápoláson túl az, hogy a Békés megyei bírósági épületek emlékét ne csupán fényképek őrizzék meg a jövő generáció számára, hanem tehetséges fiatalok által készített alkotások is.

A pályázaton valamelyik Békés megyében található bírósági épületet, épületrészletet, tárgyalótermet vagy bírósági udvart ábrázoló alkotással lehet részt venni.

Az alkotások beérkezésének határideje: 2019. április 18. 16 óra.

Az alkotásokat postai úton a Gyulai Törvényszék (5700 Gyula, Béke sgt. 38. szám) címére lehet megküldeni vagy személyesen beadni a Gyulai Törvényszék Elnöki Irodájában.

Korcsoportonként az első három helyezés kerül díjazásra. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a kiállítás megnyitóján kerül sor a Gyulai Törvényszék épületében. A pályázat lezárulta után a legjobb alkotások a bíróságon kiállításra kerülnek.

A részletes pályázati kiírást és a bírósági épületek elérhetőségeit megtalálják a Gyulai Törvényszék honlapján (www.gyulaitorvenyszek.birosag.hu).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.