- hirdetés -

Rajzpályázatot hirdet a Justh Zsigmond Városi Könyvtár az általános iskolás gyerekeknek. Feladatuk, hogy megtervezzék a könyvtár legújabb könyvjelzőit.

A rajzpályázaton minden 6 és 14 év közötti gyermek részt vehet. A technika szabadon választható, digitális rajztól, a festéken át a ceruzáig bármi használható, és egy gyerek maximum három pályamunkával nevezhet. Hagyományos rajz esetén a megszabott méretek egy A/4-es vagy egy A/3-as lap félbevágva, digitális alkotásnál minimum 395 x 1118 px, maximum 1680 x 4470 px.

A felhívásban nincs külön téma kikötve, a gyerekek azt rajzolhatnak, amit szeretnének, legyen az mese, játék, hobbi vagy egy kedvenc karakter, alkotásaikon bármi szerepelhet. Minden beérkezett alkotásból könyvjelző készül, melyen fel lesz tüntetve a gyermek neve és életkora.

A pályamunkák beküldési határideje december 12-e. Az elkészült alkotásokat egy Facebook-galériába töltik majd fel, ahol mindenki megnézheti őket. December 16-án pedig a készítők között ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.