- hirdetés -

A közelgő nőnap alkalmából tartott ünnepi összejövetelt Szentetornyán a Magunkért Egymásért Civil Egyesület. A rendezvényen részt vett Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere és a körzet önkormányzati képviselője, Antal László is.

2009-es alapítása óta gyakran tart tagjainak és a szentetornyai faluközösségnek ünnepi összejöveteleket a Magunkért Egymásért Civil Egyesület. Nem történik ez másként idén sem, március 6-án, magát, az ünnepet két nappal megelőzve gyűltek össze.

A közelgő nőnapot ünnepelték Szentetornyán (Fotó: Bakos Viktória)

Az egyesületnek jelenleg mintegy 90 tagja van, évről évre nő az érdeklődés tevékenységük és rendezvényeik iránt. Ezúttal az ünnepi ebéd mellé vendégzenekart is hívták, hogy szórakoztassák vendégeiket. Az eseményre a körzet önkormányzati képviselőjével, Antal Lászlóval együtt ellátogatott Dávid Zoltán polgármester is, aki az önkormányzat nevében gratulált az ünnepnap alkalmából a jelenlévő hölgyeknek.

– Az egyesület mindig tud újat mutatni, olyan eseményeket szerveznek, melyre érdemes elmenni és sokan szeretik. Nem volt ez másként a nőnapi összejövetellel kapcsolatban sem – nyilatkozta a polgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.