- hirdetés -

Az Eötvös katolikus iskola pedagógusai, társszervezetek, partnerek képviselői, szülők és diákok mintegy háromszázan kapcsolódtak ki szombaton este a bálteremmé varázsolt sportcsarnokban.

– A szülői közösség és a pedagógusok összefogásából immáron tizennegyedik alkalommal hívtuk életre az Eötvös-bált. Célunk, hogy mind a 280 résztvevő vendégünk érezze jól magát. A rendezvény bevételét a szülői közösség a tanulóink versenyeztetésére, iskolai programjaink segítésére, a diákjaink jutalmazására fordítja – osztotta meg lapunkkal Gombkötő Valéria, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatóhelyettese.

Az Eötvös-bál meglepetésvendége az orosházi születésű színművész, Faragó András volt. A Pepita-díjas színész hangsúlyozta, mindig örömmel tér vissza Békés megyébe, Orosházán zenés előadásával adta meg az est alaphangulatát.

„Az élet célja semmi más: mint jó evés és jó ivás…” – énekelte.

Az orosházi születésű színművész (Fotó: Rosta Tibor)

Lőrincz Dorina nyolcadik osztályos diák büszke iskolájára, sokat készült a bálon bemutatott keringőre. Mint elmondta, a közös gyakorlás a társaságot is összekovácsolta, tizennégy páros mutatta meg tánctudását.

Dávid Zoltán polgármester pohárköszöntőjében az iskola pedagógusait méltatta, miszerint nevelőmunkájuk révén a diákok majd az életben is olyan magabiztosan lépdelhetnek a céljaik felé, mint tették azt keringőzés közben.

A báli este résztvevői jó hangulatban beszélgettek, koccintottak az ünnepi asztalok felett, majd a Con Moto zenekar kíséretében folytatódott a mulatság. A szerencsésebbek pedig nemcsak élményekkel, hanem tombolanyereményekkel térhettek haza.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.