- hirdetés -

Kilencedik alkalommal írták ki a Rövidpályás Szenior Országos Bajnokságot. A kétnapos százhalombattai versenyen két orosházi származású úszónk is rajtkőre állt.

Fehér Benjámin (a képen középen) a Győri Zabolátlan SE színeiben több versenyszámban is aranyérmet szerzett. Egyéniben a 100, 200 és 400 méter gyorsúszásban korosztályában elsőként csapott a célba, továbbá a győri csapattal 4×50 gyorsváltóban is első helyezést ért el.

– Korábban 2009-ig orosházi, majd 2017-ig békéscsabai színekben versenyeztem úszóként. Szenior korosztályban I. korcsoportosként, azaz a 25-29 éves sportolók között mérettettem meg magam. Az időeredmények bíztatóak, de maradt bennem némi hiányérzet, mert több számban is tizedmásodpercekre voltam a jelenlegi korosztályos országos csúcsoktól – mondta el lapunknak Fehér Benjámin.

A szintén orosházi Gombkötőné Tóth Ilona a Debreceni Szenior Úszó Klubot képviselve győzött 50, 100, 200, 400 m gyorson és 100 m vegyesen. A következő megmérettetést jelentő Nemzetközi Szenior Úszó Egyesületek Kupáját és Fedett Pályás Nyílt OB-t április 13-14-én rendezik meg Budapesten.

Archív fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.