- hirdetés -

Az ismert televíziós facebook oldalán osztotta meg a közös fényképet. A bejegyzés alatt később kialakuló kommentháborúra úgy reagált, az ítélkezés előtt érdemes megismerni, mi lapul a felszín alatt.

„Mikor azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni, akkor találkoztam Fecóval…” – kezdte írását Vujity Tvrtko. Az újságírót érdekelte az orosházi Vasember története, míg sokan pusztán a nem hétköznapi megjelenése alapján ítélkeznek, ő fontosnak tartotta megismerni a személyiségét is.

Az orosházi Vasember lapunknak elmondta, a fővárosban egy hamarosan adásba kerülő forgatáson járt, ekkor futott össze Tvrtko-val. Mindenki érdeklődését pozitívan veszi, az ismert újságíró kérdéseire is kedélyesen válaszolt.

„Fecó tök lazán válaszolgatott a kérdéseimre. Ennek a posztnak a célja kicsit sem az ítélkezés, mindenki vállalja a saját kommentjét, én meg megkérdeztem mindazt, ami érdekelt. Aki viszont azt mondja, hogy nem fordulna meg Fecó után az utcán, az – szerintem – nem mond igazat. Nincs ebben semmi dicsérő vagy bántó, egyszerű tényközlések voltak. Amúgy Fecó nem egy sablonember, ő így érzi jól magát, én meg nem szólok – nem is szólhatok – bele ebbe. Egyszerűen csak megmutattam, hogy ilyen is van. Ennyi és nem több!” – foglalta össze tapasztalatait Vujity Tvrtko.

Az orosházi Vasemberrel készített korábbi interjúnkban már részleteztük, nemcsak egyedi megjelenésével, hanem lenyűgöző kertészeti alkotásaival is felhívja magára a figyelmet. Kertszobrászként szerszámaival szinte életre kelti a zöldnövényeket, művészeti alkotássá válik kezei alatt egy tuja, cserje. Legnagyobb álma, hogy kertésztudását külföldön is megcsillogtathassa. Kérdésünkre válaszolva a Vasember kiemelte, egyedül csak fia, Alex véleménye számít neki igazán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.