- hirdetés -

Boszorkányok, hírességek, zene, móka és kacagás. Ez jellemezte az orosházi Platán Idősek Otthonának farsangi mulatságát, amit február hetedikén tartottak.

Karneváli hangulatban gyűltek össze a mulatni vágyók a Platán Idősek Otthonában. Az ellátottak mellett a dolgozók is örömmel öltöttek jelmezt, a közös szórakozás jegyében, csütörtök délután.

Elsőként a karnevál hercege és hercegnője vonult kíséretével a terembe (Fotó: Rosta Tibor )

Urbán-Szarka Krisztina a Platán Idősek Otthonának vezető ápolója elmondta, ez a nap öröm, nemcsak az ellátottak, hanem a dolgozók számára is.
– Az eseményre meghívtunk más klubokat is, akik szívesen látogattak el hozzánk, hogy közösen űzzük el a telet. Az idősek számára fontos, hogy legyenek ilyen nagyobb események is, hiszen ezzel megtörjük, színesítjük a hétköznapokat – fogalmazott a vezető ápoló. Hozzátette: a mindennapokban is szerveznek kisebb programokat az ellátottaknak.

Az idei farsang a karnevál jegyében született, így elsőként a karnevál hercege és hercegnője vonult kíséretével a terembe. A nyitóprogramban, a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei léptek parkettre, hogy keringőjükkel megalapozzák a hangulatot.

A boszorkányok is remek hangulatot varázsoltak (Fotó: Rosta Tibor)

Ezt követően a jelmezeseké volt a főszerep, akik változatos és színpompás öltözékekben váltották egymást a közönség előtt. Láthattunk többek között katicát, rókát, boszorkányt, királylányt, illetve a tavaszhírnökével a hóvirággal is találkozhattunk. A műsor végén egy vicces meglepetés jelenettel is készültek a fellépők. A fergeteges hangulatú előadásokat és a nagyszerű öltözékeket tapssal jutalmazták a nézők. A kreatív és színes jelmezeket háromtagú zsűri értékelte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.