- hirdetés -

Kedden ismét orosházi sportoló sikerének örülhettünk. A Magyar Karate Szakszövetség díjátadó ünnepségén Zsiga Bence vehetett át elismerést.

A szakszövetség minden esztendőben díjazza, az előző évben nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket elért sportolóit. A HM. Stefánia Palotában rendezett ünnepségen Dr. Mészáros János a MOB alelnöke, a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) elnöke, és Dr. Simicskó István kormánybiztos adta át.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével, shihan Furkó Kálmán és Kalmár Árpád az MKSZ alelnökei, és Dr. Garamvölgyi László dandártábornok a BRFK kommunikációs tanácsadója is.

Simicskó István kormánybiztos adta át az elismerést (Fotó:OKKSZK)

Sanpai Zsiga Bence katában világbajnoki, és kétszeres Európa-bajnoki győzelme elismeréseként vehette át a „Kimagasló Versenyeredményeiért” kitüntetést. Nem ő az első az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) tagjai közül, aki megkapta ezt az elismerést. Rajta kívül shihan Zsiga Zsolt, Kotuly Zoltán, Magon Hajnalka egy-egy alkalommal, illetve sensei Zsiga Zsolt kétszer részesült az elismerésben.

Ezek az elismerések is mutatják, hogy az egyesület kiemelkedő szakmai munkát végez és a világversenyeken elért eredményei méltóképpen képviselik Orosháza városát és Magyarországot !

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.