Koordináció, együttműködés és fejlesztés – pályázaton nyert az önkormányzat

- hirdetés -

Koordináció-együttműködés-fejlesztésű című pályázatával nyert 1 millió 200 ezer forintos összeget Orosháza Város Önkormányzata, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF) működési feltételeinek biztosítására és programjainak támogatására.

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok működési feltételeinek megfelelő biztosítására, valamint programjainak támogatására nyújtott be pályázatot Orosháza önkormányzata a Szociális- és Gyermekvédelmi Főigazgatóság számára.

A pályázat felhívásának egyik pontja alapján, az Értékelő Bizottság javaslatának figyelembevételével, az önkormányzat számára kedvező államtitkári döntés született. Pályázatuk, a költségvetésben tervezett kiadványok számának felére csökkentése mellett támogatást nyert.

Az elnyert támogatás összege 1 millió 200 ezer forint, a szerződés megkötésének várható határideje január 31-e. A támogatási szerződés megkötésének feltétele, hogy a megítélt támogatási összeg, valamint a támogatási kikötésnek megfelelő költségterv benyújtása szerint, melyet a Főigazgatóság által működtetett Pályázatkezelő Rendszerben indított módosítási kérelem keretében tehetnek meg.

A támogatási időszak várhatóan június 30-ig tart.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.