- hirdetés -

Fergeteges bulival indult 2018, január elsején született meg az első baba Orosházán, eltűnt majd megkerült egy idős asszony, a teljesség igénye nélkül ez történt 2018 januárjában.

Fergeteges bulival zárult 2017 és kezdődött el 2018 Orosházán.  Az újévi bulin az Orosházi Média stábja is ott volt. A fergeteges hangulatot videós összefoglalónkkal idézzük meg, készülve már a 2018-as évbúcsúztatóra.   

Hatalmas bulival búcsúzott Orosháza 2017-től és köszöntötte 2018-at (Fotó: Rajki Judit)

Orosháza első babája 2018-ban Zoé volt, aki a Czene család második gyermekeként jött világra január elsején. Bár édesanya, Czenéné Czimbercsik Emese január 16-ára volt kiírva, a kis Zoé nem váratta addig szüleit.

2018 első babája Czene Zoé (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Tűzoltókat, rendőröket és mentőket is riasztottak január 15-én egy idős hölgy miatt. A nőt gondozója nem találta otthon, ezért riasztotta a rendőrséget. A történet happy enddel zárult, az idős asszony csak a postára ment el, csak erről elfelejtett szólni.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina) 

A Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, Kiss-Rigó László 2017-ben közel 4 millió forintot adományozott az Orosházi Kórháznak műszerbeszerzésre. Az ebből vásárolt eszközöket ünnepélyes keretek között adták át január 29-én a kórház Technológiai Tömbjében.

Az eszköz rövidebb időtartamú műtétet tesz lehetővé, kevesebb vérveszteséggel (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.