- hirdetés -

Szombaton tartotta hagyományos évadzáró bálját az Orosházi Lovas Egyesület. Az évértékeléssel és a legjobbak díjazásával egybekötött mulatságon több, mint kétszázhatvanan szórakoztak.

Az Alföld Gyöngye éttermében már kora este gyülekeztek a vendégek, hogy meghallgassák, Orosházán kik voltak az idei évben a legeredményesebbek a lovas sportok művelői közül és aztán fehér asztal mellett búcsúztassák el a 2018-as esztendőt.

Az évzáró vacsorán Dávid Zoltán, városunk polgármestere, Kolozsi László, Derby győztes idomár-hajtó, Benkő Ferenc, a Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója és a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. marketing igazgatója Krebs András is részt vett. Utóbbi, néhány mondatban köszöntötte a lósport jelenlevő képviselőit és megköszönte az orosházi tenyésztőknek és versenyzőknek a rengeteg munkát, mellyel az idei évben is sok ügető és galopp lovat adtak a Kincsem Park versenyeire.

Krebs András marketing igazgató méltatta az orosházi lovasok teljesítményét (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Orosháza a lovas sportok egyik hazai fellegvára és én köszönöm nektek, hogy az lehet – mondta zárásként a marketing igazgató.

A lovas egyesületi bálokon hagyomány, hogy díjazzák a legeredményesebb versenyzőket és az egyesület megköszöni a munkát azoknak, akik egy-egy rendezvény megszervezésében, lebonyolításában segítettek.

Vacsora után állt a bál hajnalig (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A hivatalos rész után következett a vacsora, majd az est fellépő vendége Kacor Feri szórakoztatta egy órás műsorral a bálozókat. Az éjszaka folyamán nem maradhatott ki most sem a tombola azután a jókedvű mulatozás pedig eltartott hajnalig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.