- hirdetés -

Ketten könnyebb megsérültek, mikor egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott a 47-es főúton december 4-én, kedden 16 óra körül.  Torlódás nincs, a helyszíni szemle időtartama várhatóan két óra.

A 47-es út hódmezővásárhelyi része felé egy személyautó és egy kisteherautó ütközött. A járművek vezetői a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információk szerint mindketten könnyebben sérültek meg.

Az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségtől megtudtuk, hogy az orosházi tűzoltók is a helyszínre siettek, akik áramtalanították a két ütköző járművet. Az elsődleges információk szerint folyamatosan halad a forgalom a 47-es úton.

17:15

A baleset helyszínére kiérkezve, a kakasszéki kereszteződésben egy utánfutót vontató fehér Lada állt keresztben a 47-es főúton. Az autóba oldalról, Kakasszék irányából hajtott bele egy kisteherautó. Valószínűsíthető, hogy nem kapta meg az elsőbbséget a kisteherautó sofőrje.

Kiérkezésünkkor a tűzoltók már nem voltak a helyszínen, a rendőrök végezték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A forgalom a rendőrök irányításával gördülékenyen haladt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.