- hirdetés -

Karatés évdzáró vacsoraként indult, és már jó néhány éve nemzetközi sportbállá nőtte ki magát az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) év végi rendezvénye. Nemes a gondolat, a szándék, hogy ha csak évente egyszer is, de együtt üljenek a fehér asztal mellé a különböző sportágak képviselői.

Zsúfolásig megtelt az Eötvös-csarnok gyönyörűen feldíszített küzdőtere szombat este. Az OKKSZK XI. nemzetközi sportbálján több, mint ötszáz meghívott szórakozhatott. Idén is olimpiai-, világ-, és Európa bajnokok egész sora tisztelte meg jelenlétével a rendezvényt, melyet a Békés-megyei Közgyűlés elnöke, Zalai Mihály nyitott meg.

A több, mint ötszáz vendég remekül szórakozott a XI. sportbálon (Fotó: Rosta Tibor)

A rendező OKKSZK hagyományosan ezen az estén díjazza legjobbjait. A klub megköszönte a támogatók segítségét, díjazta a legeredményesebb sportolóit és a különlegesen sokat vállaló szülőket, majd a négy szakosztály kedveskedett a vendégeknek egy nagyon nívós műsorral. A Rétes Edina vezette hip-hop, a Takács nővérek tanítványai, karika és rúdtánc bemutatója mellett nem maradhatott el a színvonalas aerobik és karate bemutató sem.

Az OKKSZK négy szakosztályának műsora alapozta meg a kitűnő hangulatot (Fotó: Rosta Tibor)

A műsor után a terített asztalé és a kulináris élvezeteké volt a főszerep, aztán pedig jöhetett, a hangulatfelelős Gógán Norbi vezetésével a zene, a tánc és a fergeteges buli hajnalig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.