- hirdetés -

Ki ne kedvelné a jól eső sétákat az őszi természetben? Ha Önök is így vannak ezzel, akkor vegyék magukhoz fényképezőgépüket, vagy akár telefonjukat és örökítsék meg a helyszínt, majd küldjék el nekünk a képet.

Mi szeretjük az őszt. Főleg, ha ilyen szép időjárással köszönt be, és hagy időt a növényeknek, hogy magukra öltsék őszi ruhájukat, nekünk embereknek pedig, hogy megcsodáljuk mindezt.

Arra gondoltunk, hogy az elkövetkező hét kiváló alkalmat ad hosszabb-rövidebb kirándulásokra, hiszen még itt marad a kellemes idő, és beköszönt az újabb hosszú hétvége.

Örökítsék meg őszi kalandjaikat, hangulataikat, érzéseiket fotók segítségével, majd küldjék be nekünk a legjobbakat. Mi válogatást készítünk belőlük, és közzé tesszük őket, hogy megosszuk másokkal is az élményt.

Elsősorban orosházi és környékbeli helyszíneken készült képeket várunk, de az sem baj, ha másutt fotóznak, a lényeg az ősz.

A fotókat a jatek@oroscafe.hu e-mail címre, vagy az OrosCafe Facebook oldalán keresztül küldhetik el nekünk 2018. november 4., vasárnap estig. Feltétlenül írják meg, ki készítette, hol és mikor.

Kirándulásra és fényképezésre fel!

Lám, a megfáradt fák
levelüket ejtik,
a nyár üde zöldjét
végképp elfelejtik…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.