- hirdetés -

Csúsznak a munkálatok az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) gyopárosi beruházásnál. A várható befejezési időpont szeptember végéről szólt, de még mindig nem tudni mikor végeznek.

A gyopárosi laktanyában jelenleg a XXIV. Határvadász Bevetési Osztályának elhelyezése céljából szolgálati- és szállóépület kialakítása zajlik. Még tavaly augusztus végén indultak az építkezési munkálatok, az ORFK korábbi tájékoztatása szerint a várható befejezést szeptember 30-ra tűzték ki.

Október közepén még mindig dolgoznak a gyopárosi laktanyában. Több olvasónk is érdeklődött szerkesztőségünknél ezzel kapcsolatban, így elküldtük kérdéseinket az ORFK felé. Megkérdeztük mi a csúszás oka, milyen folyamatokat sikerült eddig befejezniük, várhatóan mikor fejeződik be a munka, illetve mikor adják át az épületeket. Az alábbi választ kaptuk.

Az Orosháza Gyopárosi út 1. szám alatti objektumban zajló építkezés befejezését követően kerül sor az épület átadására, amely sajtónyilvános esemény lesz. A rendezvény időpontjáról meghívó keretében Önt is tájékoztatni fogjuk. Az eseményen lehetőséget biztosítunk majd fotó és videó készítésére.

A beruházás egyébként a rendőrség hivatásos állományának 3000 fős létszámfejlesztéséhez szükséges források biztosításáról szóló 1043/2017. (II. 3.) Kormány-határozatban meghatározott keret terhére valósul meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.