- hirdetés -

Remekül kezdte a bajnokságot a Szentetornyai Amazonok női labdarúgó csapata. A dévaványai nyitófordulóban két győzelmet abszolváltak a lányok.

Megkezdődött a megyei női műfüves labdarúgó bajnokság. Szeptember 30-án Dévaványán rendezték az első fordulót. Az idei szezonban öt csapat, a Dévaványa, a Kisújszállás, a Csorvás, a Nagymágocs és a Szentetornyai Amazonok küzd a pontokért.

Szentetornyai eredmények:

Dévaványa-Amazonok 2-3. Gólszerzők: Szabó Tünde (2), Szlopoczki Nikoletta.

Amazonok-Csorvás 6-1. Gólszerzők: Zvolenszki Vivien (3), Szlopoczki Nikoletta (2), Szabó Tünde.

– Az első mérkőzésen remek első félidőt produkáltunk, a második találkozón pedig a második játékrészben domináltunk, gratulálok a lányoknak – nyilatkozta a sikeres fordulót követően Zvolenszki Attila vezetőedző.

A lányok közül Zvolenszki Vivien három góllal járult hozzá a sikerhez.

– Sajnos a többi csapathoz képest mi ismét elég kevesen vágtunk neki az idei bajnokságnak. A létszámunk igen kevés, viszont nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére. Sikerült a hétvégén mindkét meccsünket megnyerni, igaz, voltak mélyebb pillanatok. Remélem így menetelünk majd tovább, van még két forduló az ősszel, szeretném, ha az első helyről várnánk a tavaszt – nyilatkozta bizakodva a csapat egyik gólfelelőse, Zvolenszki Vivien.

A következő forduló időpontja szervezés alatt áll.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.