- hirdetés -

A sors szeszélye folytán rövid időn belül újra összemérik tudásukat az orosházi női kézilabdázók a jó erőkből álló Kecskeméttel. Az Eötvös-csarnokban dől el melyik együttes jut tovább a Magyar Kupa harmadik fordulójába.

Az NB I/B-s bajnokság első fordulójában rögtön a jó erőkből álló Kecskeméti NKSE látogatott Orosházára. Emlékezetes mérkőzést játszottak egymással a felek, hiszen a vendégek már hét góllal is vezettek, innen hatalmasat küzdve egy pontot szerzett az OXXO Energy Orosházi NKC.

Mind a két együttes magabiztosan múlta felül előző ellenfelét a Magyar Kupában. Tóth Sáráék 17 góllal győztek Hódmezővásárhelyen, míg a Dajka Bettina fémjelezte Kecskemét 44-16-os sikert aratott Gyomaendrődön. A bajnokságban egyik csapat sem szerzett pontot az első forduló óta.
– Úgy hozta a sors, hogy rövid időn belül újra megmérkőzünk a Kecskemét ellen. Tanulnunk kell a bajnoki mérkőzéseken elkövetett hibákból. Kemény találkozó lesz, ahol éles környezetben gyakorolhatunk. A továbbjutást céloztuk meg – fogalmazott Papp László, az orosháziak vezetőedzője.

A találkozó október 2-án, 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Szabó Viktortól, a klub menedzserétől megtudtuk, hogy a belépés díjtalan.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.