- hirdetés -

Kerek születésnapot ünneplő társaikat köszöntötte szeptember 15-én a Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete egy meghitt, családias hangulatú találkozón.

Évek óta hagyománynak számít a Rákóczitelepi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületénél, hogy általában a nyári időszak végén vagy az őszi időszak elején egy összejövetel keretében köszöntik fel 65, 70, 75, 80, 85 és 90 éves, tehát a kerek évfordulókat az adott évben betöltő tagjaikat. Nem volt ez másként idén sem és ugyan voltak, akik betegség vagy utazás miatt nem tudtak eljönni, összességében pozitívan, nagyon jó hangulatban töltötték el az estét.

Dávid Zoltán és Fejes Róbertné is ellátogatott a kerek évfordulósaikat ünneplő rákóczitelepi nyugdíjasokhoz (Fotó: Bakos Viktória)

A Rákóczitelepi Közösségi Házban tartott rendezvényre ellátogatott Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere és Fejes Róbertné, a város alpolgármestere is, akik rózsával és egy-egy üveg borral kedveskedtek az ünnepelteknek. Az estet ezután közös beszélgetés, nótázás és tánc jellemezte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.