- hirdetés -

Több helyszínt érintő útjavítási és felújítási munkálatokból álló program részeként javítják a Kórház utcai parkolót, hogy a 21. század elvárásainak megfelelő, szilárd burkolattal legyen ellátva.

Egy – a kerékpárutak és várakozóhelyek építésére kiterjedő – folyamat részeként javítják a Kórház utca parkolóját. A munkálatok célja, hogy szilárd burkolattal legyen ellátva a kórház főbejárata melletti parkoló, mivel a viszontagságos időjárás parkolásra alkalmatlan állapotokat idézett elő. A helyszín teljes renoválását is tervezik, jelenleg a helyrehozatal történik.

– Az utóbbi időben nagyobb méretű kátyúk, vízmegállások keletkeztek, ezért úgy döntött a város vezetése, hogy apróbb simításokat hajtanak végre a végleges elkészítés előtt. Október 15-ig kapott határidőt a munkálatok kivitelezője, a Fehér és Fehér Útépítő Kft., tekintettel arra, hogy több helyszínen is dolgoznak – tudtuk meg a Polgármesteri Hivatal képviseletében Ludvig Józseftől.

A helyszín teljes renoválást is tervezik, jelenleg a helyrehozatal történik (Fotó: Rosta Tibor)

Nem csak a kórház környékén történik az utak és megállóhelyek javítása, megújítása, hiszen a munkálatok a Katona-Kis utcára, az Arany János utca Észak utcai szakaszára, a Búza utcára, a Nádasdy utcára és a Balassa Pál utcára is kiterjedtek. Ezeken a helyszíneken teljesen új felületi bevonatokat kaptak az utak, az alapkiegyenlítést, a zúzottkővel való felhordást és annak behengerelését követően.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.